Bruiloft kleding inspiratie: geen jurken!

Heb je binnenkort een bruiloft en hou je niet van jurkjes, of vind je blote benen in de winter gewoon te koud?We kunnen ons er best iets bij voorstellen en daarom zochten we drie leuke alternatieve (en nog budget proof ook!) outfits voor je uit. Met als key items een jumpsuit, lange rok en een nette broek!

Perfect Pantalon

Niet iedereen houdt ervan om op een bruiloft erbij te lopen alsof ze de koning en koningin gaan ontmoeten. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven voor een jurk. Al eens gedacht om in pak te gaan? Pakken staan vrouwen namelijk erg goed!  En dat de workaholiclook goed werkt, hebben we je al eerder laten zien! Kies dus voor een mooie pantalon en een bijbehorend jasje. Een paar gekleurde pumps eronder en een mooi blouseje of T-shirtje en je bent er helemaal klaar voor!

Joyful Jumpsuit

Net als een pak kan ook een jumpsuit enorm vrouwelijk zijn! En een jumpsuit hoeft echt niet saai te zijn, er zijn genoeg leuke jumpsuits met een printje of juist met een erg leuk kleurtje. Wanneer je bruiloft in de zomer is, kun je het leuk combineren met slippertjes, maar als dit niet het geval is, kiezen wij persoonlijk voor een paar pumps!

Stylish Skirt

Koude benen kunnen ook in de winter! En ja, het is misschien een beetje koud, maar waarschijnlijk is het grootste gedeelte van de bruiloft toch binnen. Kies voor een rok op midilengte , dan is het grootste gedeelte van je benen nog bedekt. Een tip? De H&M heeft enorm veel midi skirts in hun huidige collectie zitten! Maar hieronder hebben we een inspiratieoutfit voor je gemaakt!

Tekst Karlijn van Mil