Wat zijn cargo pants en waarom zijn ze momenteel zo trendy?

Cargo pants zijn broeken die ook wel combat broeken worden genoemd. De oorsprong van deze broeken komt van het leger. Nadat gebleken is dat deze broeken heel erg functioneel zijn, werden ze ook populair onder de groep werkende mannen. Cargo broeken worden namelijk gekenmerkt door zakken die ruim zijn. Gereedschappen kunnen dus makkelijk in jouw zakken passen. In dit artikel vertellen we je waarom we deze cargo pants momenteel zo hip zijn. Wellicht raak je hierdoor geïnspireerd en kun je ook een voor jezelf aanschaffen.

Hoe kun je een cargo broek het best dragen?

Een van de redenen waarom een cargo broek zo trending is, is omdat je het met verschillende kledingstukken kan combineren. Als je nou een stoere look wil weergeven of als je een sportieve uitstraling teweeg wil brengen, met een cargo broek kan het allemaal gebeuren. De vrouwen die een sexy look willen hebben, kunnen een cargo broek met een corset en een paar hakken combineren. Maar dit is zeker de enige reden waarom een cargo broek zo trending is.

Cargo broeken voor mannen en vrouwen

Een andere reden waarom cargo broeken zo trendy zijn, is omdat je ze kunt vinden voor mannen en vrouwen. De heren cargo broeken kenmerken zich door een hoge snit en hebben een hoog draagcomfort. Zoals eerder aangegeven is de cargo broek omgeven door zijzakken die heel erg ruim zijn. Door de zijzakken krijgt de cargo broek een typische look. Naast cargo broeken voor heren heb je ook cargo broeken voor dames. Dames die cargo broeken aan hebben, willen in de meeste gevallen een hippe en stoere look. Dus het maakt niet uit als je een op zoek bent naar een mannen of vrouwen cargo broek, je vindt ze gegarandeerd.

Cargo broeken zijn helemaal hip

Toen cargo broeken voor het leger werd vervaardigd, dachten de ontwerpers niet dat het zo populair zou worden. Momenteel zijn er verschillende modellen cargo broeken te vinden. Cargo broeken worden namelijk in verschillende kleuren gemaakt. Heb je een bepaalde kleur cargo broek in gedachten, dan is de kans groot dat je die zeker zal vinden. Het enige wat je moeten is weten waarmee je het zal combineren. Dit zal dan doorslaggevend zijn in hoeverre je outfit zal aanslaan. Kun je geen genoeg krijgen van dit type broek? Geniet er zo lang mogelijk van door het goed te onderhouden.

Je kunt er van alles mee

Een van de redenen waarom cargobroeken zo trending is, is dat je verschillende kanten opgaan. Wat voor stijl je ook dan wil hebben, met cargobroeken ga je dan zeker een geschikte kunnen kiezen. Als het nu om een sport look gaat of om een elegante look, met een cargo broek kom je zeker een eind verder. Goed om te weten is dat een cargo broek in de basis een mannen broek is. Wil je als vrouw kiezen voor een cargo broek, dan kun je ervoor zorgen om veel gebruik te maken van juwelen. Een hippe handtas zul je zeker ook kunnen gebruiken om het geheel te ‘vervrouwelijken’. Niet voor niets zijn de cargo broeken nu trending.