Wat zijn populaire Nederlandse kledingmerken?

g-star raw

Ook van eigen bodem bezitten we in Nederland hartstikke fashionable kledingmerken. Want neem nu het overbekende G-Star RAW: van eigen bodem! Wie had dat gedacht. Het zal je misschien verbazen, maar ook uit ons kleine Nederland komen soms de grootste modemerken voort. Welke dat zijn zoal nemen we hier met je door!

Nederlandse modemerken voor hem, maar vooral voor haar!

Zoals gezegd is het populaire jeansmerk G-Star RAW gewoon afkomstig uit Nederland. Het merk is eind jaren 80 opgericht in Amsterdam en is eigenlijk wereldwijd inmiddels een fenomeen geworden. Dit hippe jeansmerk is unisex, dat wil zeggen voor zowel hem als haar!

&Co Woman

Nog een topper van eigen bodem is het merk &Co Woman. Juist, het is echt een damesmodemerk, wat moeiteloos hip & praktisch met elkaar combineert. &Co Woman is geschikt voor alle momenten van de dag, zonder afbreuk te doen aan de fashionable uitstraling. Vaak maakt het merk gebruik van travelstof, zodat je kleding nooit lubbert en altijd super mooi aansluit op jouw figuur.

Studio Anneloes

Inmiddels steeds bekender is het modemerk Studio Anneloes. Ben jij een echte shopaholic, dan kun je maar beter niet de online collectie bezoeken, aangezien het ene must-buy item na het andere voorbijkomt! Studio Anneloes sluit altijd aan bij de actuele modetrends. Meer nog dan dat: Studio Anneloes is voorloper van menig modetrend. Geschikt voor de fashionable twintiger en dertiger, die altijd subtiel on mode wil zijn.

Expresso

Expresso is hard aan de weg aan het timmeren. Dit Nederlandse modemerk voor háár vind je in vrijwel iedere grote online kledingwinkel. Wat maakt dit modemerk zo gaaf? Expresso is subtiel, uiterst modieus, vernieuwend en jong zonder een enge tienerlook neer te zetten voor de twintiger of dertiger. Voor iedere vrouw die verjongend, serieus en vernieuwend modieus wil zijn, zonder ontkenning hierbij van de eigen leeftijd. Je mag echt áltijd gezien worden in Expresso kleding.

Fabienne Chapot

Fabienne Chapot kleding is slechts in 2004 ontstaan, al zou je dit niet zeggen met betrekking tot de grote naamsbekendheid die het modemerk inmiddels heeft verworven onder jonge vrouwen. Natuurlijk dankzij een mooi stukje uniek design, waar geen marketing tegenop kan! Want kijken we naar de telkens vernieuwende collectie van het kleurrijke modemerk Fabienne Chapot, dan zien we kleurrijk design, lieflijke ruches, een prachtige collectie vesten, jurken en blouses; teveel om op te noemen, en altijd bevindt zich er wel ergens een mooi accent, of perfecte snit, waardoor het fashion item net even wat anders is dan anders!

By-Bar

Ook helemaal goed, jong, hip en happening is het Nederlandse modemerk By-Bar. Ken je het niet? Dat mag, het is dan ook nog maar opgericht in 2008, dus By-Bar heeft nog heel wat terrein te winnen. Maar absoluut een modemerk voor de jonge, hippe en modebewuste vrouw om in de gaten te houden. Houd je vizier dus gericht op By-Bar, voor een uniek jonge, urban hipster look.