Budget tip: H&M bruidsjurk

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en ben je nog opzoek naar een niet al te dure bruidsjurk?. Voor fashionista’s die willen besparen is dit misschien een leuke tip! Bij H&M zijn ze namelijk gestart met de introductie van een eigen bruidslijn! Betaalbaar, fashionable en ideaal voor je grote dag.

Hollywood jaren ’30

Om dit te vieren heeft de Zweedse modeketen alvast beelden van de eerste bruidsjurk blootgegeven en we moeten zeggen: het ziet er niet slecht uit! De jurk kost 100 dollar omgerekend zo’n 79,95 euro. Het design is geïnspireerd op de jaren ’30 en heeft een Hollywood-achtig silhouet. Een lange mouwloze witte jurk gestyled met een strakke band om de taille. Romantisch, lief en bovendien betaalbaar!

Budget tip: H&M bruidsjurk 2014. De bruidslijn van H&M 2014: bekijk alvast de H&M bruidsjurk. Fashionable, betaalbaar en stijlvol voor je trouwdag!

Nederland?

De lancering van de bruidscollectie zal vooralsnog in de VS als eerst gebeuren en zal daarna zowel online als offline verkrijgbaar zijn. De lancering zal eind deze maand plaatsvinden. Wanneer de bridal collectie ook in Nederland wordt gelanceerd is nog niet bekend. De vraag is alleen: zou jij een bruidsjurk kopen voor de mooiste dag van je leven?