Nieuwe haartrends: de Xpresionpixel

De dip dye, wie kent hem niet? Al een tijdje lang zien we fashionista’s rondlopen met een subtiele overloop in hun haarkleur. Mooi? Jazeker. Origineel? Nee ondertussen al niet meer! Gelukkig lijkt daar nu verandering in te komen. Voor 2015 is er een nieuwe haartrend: de xpresionpixel!

Kleurrijk kapsel

Waar het bij de gewone dip dye draait om subtiel en een niet te heftige overgang, gaat het bij de xpresionpixel om heftige, pixelachtige kleurencombinaties in je haar. Fel gekleurde, strakke lijnen worden in het haar geverfd waardoor het lijkt alsof je een soort klassiek tekenfilmfiguurtje wordt. Ook ontstaan er verschillende dimensies in je haar waardoor je er vanuit elke hoek anders uit zult zien!

Trend du moment

Drie kappers, Jose Luis Alemdral, Jorge Kanker (ja, zo heet de beste man echt) en Marco Antonio Restrepo, ontwierpen de nieuwe haarlook. Ze zijn werkzaam bij de Amerikaanse X-presion kapsalon en de heren zien in de xpresionpixel de grote nieuwe trend voor 2015. Wat vinden jullie, gaan we allemaal voor dit bijzondere, nieuwe kapsel of blijven we bij de good old dip dye?

Tekst Max Herlings 

Foto: Stock tookapic