De leukste damestassen van 2015

Hoewel het jaar al even aan de gang is en hoewel we vast allemaal al vaak genoeg de zin horen “Je hebt toch al zoveel tassen?”, kunnen we toch echt niet genoeg krijgen van leuke en handige handtassen, rugzakken en weekendtassen. Een vrouw kan net als schoenen gewoon echt niet genoeg tassen hebben. Je hebt toch voor elke outfit wel een andere tas nodig? We hebben een aantal trends voor 2015 voor je op een rij gezet. Welke tas mag echt niet in jouw garderobe ontbreken dit seizoen?

Stoer en handig

Wat we dit jaar heel veel terug gaan zien zijn praktische máár modieuze tassen. Denk bijvoorbeeld aan aktetassen met een vintagelook. Snuffel eens bij je oma en opa of misschien zelfs bij je ouders op zolder of ga naar een toffe vintageshop of een kringloopwinkel voor een echte oude aktetas. In diverse webshops zijn ook genoeg nieuwe tassen in deze vorm te verkrijgen. We zien ze terug in allerlei kleuren, maar bruin en zwart blijven toch wel de meest basic kleuren. Deze kun je goed combineren met zowel nette als casual outfits.

Handtassen met franjes

Andere damestassen die we veel in het dagelijkse straatbeeld voorbij zien komen zijn suède of leren handtassen en schoudertasjes waar franjes aan hangen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een soort indianenfranjes: hoe meer des te beter. Deze zien we voornamelijk terug in rustige kleuren, zoals bruin, beige, zwart of grijs. Dit item is goed te combineren met spijkerstof, maar ook met een stoer leren jack. De handtas met franjes is stoer en vrouwelijk tegelijk.

Kies voor de clutch

Heb je een feestje? Ga dan altijd voor save en blijf kiezen voor de clutch. Deze handige damestas blijft in het modebeeld. Dat is niet voor niets zo, de clutch is enorm praktisch, modieus en goed te verbergen. Deze damestas kan in allerlei kleuren. Kies juist voor een feestje voor een felle, opvallende kleur zoals rood, roze of felblauw. Match dit met een accessoire in dezelfde kleur in je outfit en jij hebt de shine van de avond.