Eichholtz: interieur inspiratie

Wat Valentino is voor modeliefhebbers, is Eiccholtz voor interieur junkies. Een lifestyle merk waar je gewoon blij van wordt! Luxe, klasse en een hoog staaltje fashion komen samen bij Eiccholtz en na het zien van de collectie weet je precies wat we bedoelen!

Eichholtz

Geen wonder dus dat dit lifestyle merk een inspiratiebron vormt voor heel wat interieur merken.  Net als bij Louis Vuitton, Chanel en Valentino liggen er ook in de interieur branche heel wat copycats op de loer! Ja, je leest het goed. Ook Eiccholtz ligt onder de kopieermachine bij heel wat lifestyle brands. Tafels en bureau’s van glas in combinatie met roestvrijstaal, coole trunks als opbergdozen, grafische designs en foto’s van Marilyn Monroe en Grace Kelly in een luxe omlijsting. Denk maar niet dat deze ideeën afkomstig zijn uit het brein van massa lifestyle keten Xenos of Blokker. De naam zegt het eigenlijk al Eiccholtz is ‘eichen’ en dat herken je als interieur lover meteen! 

Eichholtz: interieur inspiratie. Voor je huis neem eens een kijkje bij Eichholtz. Een luxe interieur merk waar je veel home inspiratie kunt opdoen.

Prijzen 

Maar we begrijpen aan de ene kant wel waarom er bij dit mooie label copycats op de loer liggen: Eiccholtz is allesbehalve goedkoop! Waar je voor een Chanel tas diep in de buidel moet tasten, geldt dit principe ook bij Eiccholtz. Alleen heb je dan wél een bank, salontafel of mooie chandelier in plaats van een tas of een paar Louboutins. Tel daarbij tijdloze klasse, kwaliteit en never out of style op en je weet precies waarom je nou een maandsalaris hebt gespendeerd aan een Eiccholtz item.

Eichholtz: interieur inspiratie. Voor je huis neem eens een kijkje bij Eichholtz. Een luxe interieur merk waar je veel home inspiratie kunt opdoen.

Beeld: Eiccholtz