De sneakertrends voor 2019


We kunnen het er eindeloos over hebben. Sneakers zijn geweldig en maken van elke outfit een feestje. Je kunt er uren op lopen zonder een centje pijn en ze zijn ook nog eens helemaal hot in 2019. Het mooie van sneakers is dat je ze het hele jaar door kunt dragen. Zonder twijfel is dit de meest veelzijdige schoen uit je schoenencollectie. Vergeet je no buy challenge, voor deze sneakers maak je met liefde een uitzondering.

Sneakers kunnen altijd

Gelukkig zijn we het idee al lang kwijt dat sneakers vooral sportschoenen zouden zijn. Vergeet de sportschool of je yogales, sneakers kunnen overal en altijd. Kunnen schoenen voor jou niet kleurrijk genoeg zijn? Van neonpaars tot knaloranje, je kunt in 2019 flink uitpakken. Heb jij je sneakers liever iets minder uitbundig? Ook dan kun je je lol op met alle mogelijke combinaties wit en zwart. Ook helemaal hip: een klein printje als detail op de hak of neus.

Dad sneakers

Behalve met kleur kun je ook met de zolen van sneakers volop experimenteren. Ben jij ook gek op opvallende schoenen die meteen in het oog springen? Dan zijn chunky modellen of de dad sneakers perfect voor jou. Te koop van okergeel tot grasgroen, dus ook jouw lievelingskleur zit er ongetwijfeld tussen. Ook als je liever voor een subtielere platformsneaker gaat is er keuze genoeg, en ze zitten allemaal even lekker.

Printjes

Ook als je altijd op sneakers loopt kun je met de schoenentrends van 2019 mee. De nieuwste dierenprintjes staan geweldig op je favoriete paar. Dad sneakers met panterprint bijvoorbeeld, kan het nog gaver? Ook voor wie liever in tropische sferen is wordt heel blij van de huidige sneakertrends. Bloemen en palmbomen vervelen nooit, en maken van je sneakers een gegarandeerde zomerhit.