Fashion 2015: heren sneakers

We kennen inmiddels allemaal de sneaker. Officieel gingen ze in productie om gedragen te worden tijdens bepaalde activiteiten als sporten. Je draagt immers ook sneakers wanneer je gaat hardlopen bijvoorbeeld. Gelukkig is de sneaker tegenwoordig niet alleen maar bedoeld om in te sporten, maar ook om gewoon te dragen in het dagelijks leven. Zo is kort geleden uitgekomen dat er steeds meer sneakerwinkels worden geopend in Nederland, terwijl andere schoenenwinkels het juist zwaar hebben. Niet alleen heren maar ook dames kiezen steeds vaker voor de comfortabele sneaker die op vele momenten gedragen kan worden.

Trends

Ook als het gaat om herensneakers zijn er natuurlijk trends die duidelijk te zien zijn. Op dit moment zie je voornamelijk de lage sneaker terugkomen. Deze komt tot de enkel of er net boven en kan prima worden gecombineerd met zowel een korte als lange broek. De sneaker die ieder jaar weer kan, is de All Star. All Stars zijn unisex en kunnen dus worden gedragen door man en vrouw. Ze zijn verkrijgbaar in lage en hoge modellen en in vele kleuren. De All Star als velen hem kennen, is gemaakt van stof. Ze zijn echter ook verkrijgbaar in bijvoorbeeld leer waardoor de schoen net wat steviger is.

De slip-ons zijn hipper dan ooit. Dit zijn schoenen waar je gemakkelijk in kunt stappen en ze zijn dus ideaal voor wanneer je geen gedoe wilt met veters. Slip-ons passen bovendien perfect bij een korte broek in de zomer en geven meer steun dan slippers. Een bekend merk dat goede kwaliteit slip-ons maakt, is het merk Vans.

Ten slotte is er nog Adidas. Ook dit bekende merk heeft een groot aanbod in sneakers voor heren. Kies voor de klassieke Adidas Superstar of een ander sportief model. De sneakers van Adidas zijn in ieder geval altijd goed wanneer je zoekt naar fijne sneakers.

Qua kleuren kun je het lekker simpel houden. Je ziet voornamelijk veel neutrale kleuren terugkomen. Denk aan zwart, grijs en wit. Deze kleuren passen altijd bij iedere outfit en op deze manier hoef je je niet in te houden qua kleur in je kleding.