Oversized denim jacket: musthave 2015

Denim is al een tijdje niet weg te denken uit het modebeeld. De jaren ’70 herleven met deze terugkerende trend, maar dan in een modern jasje, letterlijk! Denim jackets in ons kikkerlandje ook wel spijkerjasjes genoemd, zijn terug van weggeweest. Maar geen plain, doorsnee varianten. Nee, dit seizoen gaan we voor gescheurde details, vintage looking en oversized denim jackets. Een boyfriend model, maar dan in a ladies world! En ze zijn te krijgen bij verschillende webshops.

Streetstyle

Gespot op straat tijdens de Fashion Weeks, maar ook bloggers en stylisten lopen weg met een oversized denim jacket. Eigenlijk is dit een tijdloze klassieker aangezien dit jack elke keer weer terugkomt in de mode. Stijl tip: draag met een stoere skinny jeans voor een seventies denim on denim look. Of ga net als Kim K voor een nudekleurige two piece voor een casual chique uitstraling. Hoe dan ook: we kunnen er dit seizoen niet omheen. Een oversized denim jack is helemaal terug van weggeweest en het lijkt erop dat dit item nog lang niet out of fashion is!

Oversized denim jacket: musthave 2015. Voor de dames: het oversized denim jacket. Shop deze fashion musthave online. Shop deze dames musthave online.

Oversized denim jacket

Je kunt gaan voor vintage modellen van Levi’s, maar ook dit oversized denim jacket (zie foto onder) is helemaal te gek en shop je nu makkelijk via Shopjunks.nl. De gescheurde details, verwassen look en het oversized design zorgen voor een echte vintage uitstraling. Bovendien is deze ook nog te betalen € 49,95 euro inclusief verzending! Dus was je al een tijdje opzoek naar een cool denim jacket die je ook kunt doordragen in de herfst? Neem dan hier even een kijkje.

Oversized denim jacket: musthave 2015. Voor de dames: het oversized denim jacket. Shop deze fashion musthave online. Shop deze dames musthave online.