Herencollectie McGregor lente / zomer 2016

We zitten alweer in de lente en de zomer nadert al bijna. Vele winkels zijn al bezig met een mooie heren lente- en zomer collectie. Zo ook McGregor. Als je er stijlvol wilt uit zien in de zomer dan is de McGregor herencollectie een goede keuze. Zij hebben een ruime keuze aan diverse kledingstukken. De collectie is een mix van casual basis kledingstukken en moderne klassiekers. 

Uitgesproken patronen

Niet alleen bij de vrouwen zijn uitgesproken patronen een musthave. Kleding met uitgesproken patronen kan tegenwoordig ook heel goed bij de heren. Combineer de kledingstukken met een neutrale blazer en bijpassende schoenen en je hebt een mooie outfit voor zowel op de werkvloer als in je vrije tijd. Ook jassen met sportieve invloeden zijn opvallend en uitgesproken. combineer deze met de neutrale tinten en je outfit is compleet. De McGregor herencollectie gaat jaren mee.

Neutrale kleuren

Ook de kledingstukken met neutrale kleuren passen heel goed bij de lente en zomer. Denk bijvoorbeeld aan blauwe, bruine, crème en grijze tinten. Deze zijn mooi te combineren met kledingstukken met uitgesproken patronen. Je krijgt dan een stijlvolle, moderne uitstraling. Eigenlijk kan iedereen zich op deze manier kleden om er trendy uit te zien. Het maakt niet uit voor welk gelegenheid, je ziet er altijd goed uit. Vaak zijn de overhemden te vinden in neutrale kleuren.

Comfortabel en makkelijk 

Bij de lente en zomer, hoort natuurlijk ook makkelijke en comfortabele kledingstukken. Denk bijvoorbeeld aan Hoodies, rugbyshirts en polo’s. Als je ze op de juiste manier combineert, dan kun je zelfs met deze kledingstukken naar een business lunch of een romantische date, zonder dat je er te sportief of te casual uit ziet.