Josh V

Het opzetten van een eigen modemerk is nog niet zo makkelijk, maar Josh Veldhuizen is een van de vrouwen waarbij dit zeer goed heeft uitgepakt. Niet lang geleden, namelijk in 2011, besloot zij haar eigen modemerk op te richten, genaamd Josh V. Uiteraard kwam het succes haar niet aanwaaien. Het hebben van je eigen modemerk is hard werken en betekent ook weinig vrije tijd, dus dat zal je er voor over moeten hebben. Haar grote passie voor mode zorgde ervoor dat haar modemerk een groot succes is geworden. Het is niet alleen bekend in Nederland, maar ook in het buitenland is het merk nog steeds aan het groeien. De kleding is zeer divers, maar ieder stuk heeft een luxueuze uitstraling. De kleding misstaat niet bij een diner of soiree. Ook zijn er genoeg kledingstukken die voor overdag prima te dragen zijn.

josh v

Over Josh 

Josh komt zelf uit een familie vol ondernemers. Mede hierdoor begon  zij met het werken als model en werd daar ook succesvol in. Hierdoor kreeg ze de kans de wereld over te reizen voor allerlei fotoshoots en kreeg ze te maken met vele ontwerpers. Ze deelde de ervaringen die ze opdeed via een blog. Doordat ze dus al vroeg begon in de modewereld door model te zijn, wist ze al het een en ander. Ook door haar familie wist ze al van alles over het hebben van een eigen onderneming. Daardoor koos ze ervoor om het label Josh V te starten. Het type kleding dat zij op de markt bracht, was er toen nog niet en dat was een gat in de markt en een van de redenen waarom ze zo succesvol geworden is. Het is overigens ook mogelijk dat je haar kent door televisie. Ze deed een realityshow waarbij alles over het modemerk gevolgd werd, waaronder de lancering van haar eerste collectie.

Er kan dus wel worden gezegd dat Josh succes heeft in de modewereld. Ze heeft op dit moment kleding hangen in 400 verschillende partnerwinkels en haar collecties zijn verkrijgbaar in maar liefst negen verschillende landen. Gelukkig hoef je niet per se naar een fysieke winkel toe. Online bestellen is ook altijd een optie.

Foto’s: Josh V