Dit zijn dé kleuren van zomer 2017

Ook dit jaar zijn er weer een aantal kleuren die eruit springen. Het bedrijf Pantone (een autoriteit op kleurgebied) heeft de top 10 van kleuren voor zomer 2017 op een rijtje gezet. Misschien ken je er al een aantal, zo niet lees dan verder voor de laatste kleurtrends.

Zoals je ziet zijn het zeer diverse kleuren, die je ook wel bij de zomer kan verwachten. Van neutrale kleuren die je subtiel kan dragen, naar erg opvallende kleuren voor een echte zomerse look.

Greenery is groen en het is de kleur van het jaar geworden. Deze lichte kleur van blad groen laat zich perfect combineren met bijvoorbeeld Paradise Island en Hazelnut.

Pale Dogwood is een zachte roze die op zalmroze lijkt.

Island Paradise is de kleur van een tropische zee die en beetje op turquoise lijkt, echt zomers dus!

Flame is een warme en wat fellere oranje, het lijkt meer op rood dan geel.

Lapis Blue is een wat hardere blauwe kleur die misschien een beetje winters overkomt, maar goed past bij de andere wat rustigere kleuren.

Primrose is geel die niet heel fel is waardoor deze lekker makkelijk te combineren is.

Naigara is een kleur dit is vernoemd naar de bekende Niagara watervallen. Deze blauwgroene tint is een goede basic kleur waar ook een beetje grijs in zit.

Kale is het groen van boerenkool, wat nou niet direct aan de zomer doet denken. Toch is dit een erg leuke kleur die goed past bij de andere zomerkleuren.

Pink Yarrow is een heldere en felle roze kleur waar je echt vrolijk van wordt. Helemaal leuk om een zomers accent mee te geven aan je outfit.

Hazelnut is een neutrale kleur die het goed doet als basic kleur die misschien wel het beste combineert met de andere zomerkleuren.

Bij een merk als Michael Kors zie je veel van deze kleuren terugkomen, leuk dus om bij hun collectie te kijken als je van deze zomerse kleuren houdt. Hieronder nog een kort filmpje met alle kleuren op een rij.