Strijkvrije overhemden van katoen? Ze bestaan echt!

Strijkvrije overhemden zijn ongeveer het beste dat een man kan overkomen op het gebied van kleding. Een strijkvrij overhemd van katoen is al helemaal fantastisch, en het mooie is dat ze er echt zijn! Zo zie jij er altijd op en top uit, zonder kreukels in je overhemd (en zonder dat je hoeft te strijken 👍).

Strijkvrij door een andere weving

Vroeger werden kreukvrije overhemden gemaakt van synthetische textiel zoals polyester. Tegenwoordig zijn er ook katoenen overhemden die je niet meer hoeft te strijken. Dit is mogelijk door een bepaalde weving en fixeerproces te gebruiken. Door dit proces veert het katoen als het ware weer terug in zijn oude vorm, de vorm zonder kreukels.

Zo heb je overhemden van Michaelis, dit merk maakt vrijwel uitsluitend non-iron overhemden waarmee jij jezelf (of je vriendin/vrouw) enorm veel tijd bespaard. Al vanaf een bedrag van rond de €60 kan jij de trotse bezitter zijn van een kreukvrij katoenen overhemd. Dit is een bedrag dat je als man waarschijnlijk wel overhebt als je vervolgens je vrije tijd aan iets anders kan besteden dan wassen en strijken.

Zijn de overhemden echt strijkvrij?

Ja, ze zijn echt strijkvrij. Zolang je ze na het wassen maar netjes te drogen hangt op een kledinghanger. Laat het overhemd dus niet in de wasmachine of opgefrommeld drogen, want daardoor komen er wel kreukels in de stof zodat je alsnog moet strijken. Daarnaast gaat het dan stinken.

Heb je alleen maar overhemden die je moet strijken? Arme jij! Lees hier dan hoe je het best jouw overhemd strijken kan. Doe jezelf vervolgens een lol en bestel vandaag nog een strijkvrij overhemd. Met een collectie non-iron overhemden kan jij jezelf echt enorm veel tijd uit handen kan nemen.

Bron hoofdafbeelding: Overhemden.com