Mannenpolo’s: tips & looks

Van oorsprong gebruikt in de tennissport, maar tegenwoordig is dat helemaal niet meer het geval. Poloshirts of afgekort ook wel de polo genoemd is een kledingstuk dat menig man in de kast zal hebben hangen. Of dat nou met een streepje is, een klein geborduurd merk logootje in de rechter bovenhoek of gewoon effen. Veel heren zullen het met je eens zijn: een polo is zowel chic als casual, niet seizoensgebonden en bovendien ‘lekker makkelijk’.

McGregor

Als je aan McGregor denkt zal de associatie met de polo waarschijnlijk wel je gedachten passeren. Dit on trend herenmerk heeft altijd verschillende polo stijlen in de collectie zitten: of het nou zomer of winter is, het aanbod is zeer divers. Het leuke is dat een polo op verschillende manieren te combineren is. Dus heb je even geen inspiratie en komt het standaard stijltje van shirt + broek je de keel uit, lees dan even verder voor een aantal leuke combi tips!

True Gentleman

Voor wie denkt dat je met een polo niet erg creatief kunt zijn heeft het mis! We moeten zeggen dat het daarbij wel afhangt van het type polo dat je draagt. Dus een polo met lange mouwen, of korte mouwen, een printje of een streepje. Als je bijvoorbeeld voor een kort mouwtje gaat dan kun je er heel stylish een blazer overheen dragen. Aangezien het momenteel winter is, kun je gaan voor een all black look waarbij je een zwarte polo draagt in combinatie met een zwarte blazer én zwarte jeans. Bovendien staat dit ook netjes voor de aankomende feestdagen als je geen zin hebt om je strak in het smoking zadel te hijsen.

Mannenpolo's: tips & looks. Ken je de poloshirts van McGregor? Neem dan hier even een kijkje voor echte fashion tips en looks. Alles over McGregor polo's.

Casual

De meest voorkomende stijl is natuurlijk casual aangezien de meeste heren hier dagelijks mee te maken hebben. Dus een (washed) jeans en een paar sneakertjes onder een polo gaan altijd samen. Dit geldt overigens voor zowel polo’s met lange als korte mouwtjes.  Draag in de zomer je polo bijvoorbeeld op de boot op een korte broek of in combinatie met een linnen broek.

Grand Prix 

Fan van Formule 1? Dan heeft McGregor hier ook aan gedacht als het op hun polo-aanbod aankomt. Denk aan color block shirts in opvallend rood en blauw in die echte Grand Prix Monaco stijl. Het is nét even anders en zeker voor de lente-en zomermaanden een perfect item om in je garderobe te hebben hangen.  Toch een beetje too much? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor printjes die minder aanwezig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geweven driehoekprint of een net streepje. 

Mannenpolo's: tips & looks. Ken je de poloshirts van McGregor? Neem dan hier even een kijkje voor echte fashion tips en looks. Alles over McGregor polo's.

Beeld: Mcgregor.nl