Copycat: Stella McCartney x Mango clutch

Een keer geen Zara, een keer geen H&M. Nee, Mango heeft zich dit keer schuldig gemaakt aan een schaamteloze kopie van een designertas. De gelijkenis is enorm  maar het prijsverschil ook. Wil je een leuke clutch, die eruit ziet alsof hij vers van de catwalk in Londen komt, lees dan snel verder!

Stella McCartney

De nep-leren clutch van Stella McCartney is een echte eyecatcher. Perfect voor bij een little black dress dankzij de opvallende kleuren en de hippe sterrenprint. Voor een clutch is hij redelijk groot dus je kunt genoeg spulletjes kwijt in dit mooie exemplaar. De binnenkant is gevoerd met suède en hij ligt lekker licht in de hand. De clutch is online te bestellen voor een prijs van €485. Maar, voor alle fashionista’s die dol zijn op de sale, hij is nu in de opruiming te koop voor €291!

Copycat: Stella McCartney x Mango sterren clutch. De clutch van Stella McCartney vs. de sterren tas/clutch van modeketen Mango. Bekijk beide tassen hier.

Mango

Die Spanjaarden toch!  Naast Zara kan Mango er ook wat van.. Deze clutch is heel toevallig ook van nep leer, gevoerd met nep suède, heeft sterren die bijna precies hetzelfde geplaatst zijn en is ook redelijk groot. Het enige verschil is het kleurgebruik. Geen opvallend rood en geel maar ingetogen zwart en wit. Net zoals de duurdere variant leuk bij een LBD maar ook bij een zomerse, gekleurde outfit. Ook deze clutch is in de sale. Van €35 naar €22!

Tekst Max Herlings