Mode herfst 2014: coole accessoires

De accessoires van dit najaar bieden je niet alleen comfort en warmte, maar geven je outfit ook nog eens een finishing touch. Fashionjunks selecteerde de belangrijkste items die voor de herfst van 2014 in de mode zijn en niet mogen ontbreken in je wintergarderobe! 

Mode herfst 2014

Het belangrijkste aan een sjaal is natuurlijk dat ‘ie je warm houdt. Maar misschien nog belangrijker is dat een sjaal bij je outfit moet passen. Houd je het graag simpel en authentiek? Ga dan voor een sjaal in een effen kleur. Een sjaal kopen is eigenlijk kinderspel; het is niet moeilijk om er een aan te schaffen die bij je persoonlijkheid past. 

Een printje

Wil je je outfit deze winter toch een beetje opleuken? Ga dan voor een sjaal met tartan opdruk, of eentje met een leuke dierenprint. De catwalk leert ons dat de fur scarf ook helemaal in is dit seizoen. Eerder werd Rita Ora gespot met zo’n sjaal van Charlotte Simone.

Mode herfst 2014: coole accessoires. Alles over de mode herfst 2014: accessoires als beanies met tekst, faux fur sjaals en handschoenen zijn terug.

Tartan sjaals en de Popsicle scarf (rechts) van Charlotte Simone

Beanies met een statement

Cara Delevingne kan weer helemaal zichzelf zijn dit najaar. Het is namelijk weer helemaal geoorloofd om een muts te dragen! De trend op het gebied van mutsen? Leuke quotes natuurlijk! Beanies met statement woorden erop (‘geek’ bijvoorbeeld) of juist een schattige pompon doen het goed dit najaar. 

Handschoenen

Handschoenen zijn de minst gewaardeerde accessoires, als het op shoppen aankomt. Meestal neem je gewoon een paar mee, zonder om te kijken naar hoe ze eruitzien. Zijn ze warm? Check? De meeste vrouwen – laat staan mannen – komen niet verder dan die stap. Dit jaar gaan we helemaal anders doen.

Ellenlang 

We gaan terug in de tijd. Dit najaar kopen we handschoenen die geïnspireerd zijn op onze favoriete Disney prinsessen: lang tot aan je elleboog, en elegant net zoals bij Christian Dior (zie foto). Ga voor leer, gespot voor een leuk prijsje bij H&M en River Island.