Mode lente 2014: het spijkerjasje

Back to the nineties luidt het motto in modeland. Verschillende items die razend populair waren in de Jaren 90 keren anno 2014 terug. Denk aan het bomberjack, het tuinpak, logo shirts en het spijkerjasje. Vooral die laatste zien we steeds meer verschijnen in het mode- en straatbeeld.

We love spijker!

Stoer, vrouwelijk en draagbaar dat is het spijkerjasje voor de lente. Denim en spijker is hot! Onder andere Maison Scotch, H&M en Zara besteden aandacht aan denim dit seizoen. We zien boyfriend jeans, denim trenchcoats, spijkerblouses en spijkerjasjes. Je kunt kiezen uit verschillende washings en designs. Denk aan ripped/ distressed, met een printje, donker of licht. De keus is eindeloos. Maar ook kun je gaan voor vintage.

Vintage spijkerjasje

Het vintage spijkerjasje geeft je dat ultieme gevoel van de jaren 90. Bij verschillende vintage stores vind je bijvoorbeeld spijkerjasjes van Lee en Levi’s. Het leuke is dat je deze kunt pimpen en je helemaal eigen kunt maken. Dus ben je een echte crea bea dan weet je hier zeker raad mee! Naast het spijkerjasje is ook het tuinpak en de jeans short populair. Laat je inspireren en ga voor denim dit seizoen!