Must have fashion 2014: de overslag rok

Naast de grote modetrends zijn er altijd bepaalde items die niet mogen ontbreken in je garderobe dit seizoen. Voor een lente-proof wardrobe kies je daarom dit voorjaar voor de overslagrok. Een echte eyecatcher op de catwalk van Missoni, Iceberg, Antonio Berardi en Erdem.

Must have fashion

We zien de overslag rok in opvallende stoffen als metallic en leer, maar ook sporty en ondergedompeld in drukke prints. Van alle rokken die we tot nu toe hebben gezien de afgelopen jaren is dit wel het opvallendste design! Een echte statement maker! Gelukkig hoef je niet diep in de buidel te tasten als je in het bezit wil zijn van een fashionable assymetrische rok. Bij Zara zijn ze snel met het opnemen van de laatste trends, dus ook de overslag rok is daar al gespot.

Alles over de must have fashion 2014: de overslag rok. Bekijk de must have fashion items van 2014 hier! De overslag rok is er één van dit voorjaar.

Assymetrische rokken bij Zara.

Styling

In combinatie met een crop top of kort bloesje rock je de overslagrok! Je kunt ook gaan voor een gave sweater, een item dat nog steeds wordt beschouwd als een musthave item van aankomend voorjaar. Wij zijn gek op deze look en bovendien kun je het zo duur maken als je wil. Laat je inspireren, maar wees vooral creatief!

Looks

Ga voor een monochrome look als je houdt van klassiek en tijdloos. Liever iets anders? Ga dan voor felle prints en een rijk kleurenpalet! Hoe dan ook de overslag rok is sowieso al een opvallend item, dus veel zal je niet nodig hebben voor het maken van een statement!