Natural make up: Trend fashion week

Tijdens Fashion Week hebben we zichtbare veranderingen gezien als het gaat om make-up gebruik. Diverse modehuizen leken de ‘I woke up like this’ trend overgenomen te hebben. Vandaag leggen we uit hoe jij de natural look bij jezelf kan aanbrengen!

Natural make up

De tijd van zware foundations is voorbij. En net zoals bij de show van Marc Jacobs, moet alles er echt uitzien. Het moeilijke van deze look is dat je zo min mogelijk moet laten doorschemeren dat je make-up draagt. Pukkeltjes, moedervlekken: laat het zien!

Foundation

Zorg er allereerst voor dat je huid er verzorgd (gehydrateerd) uitziet. Een goede dagcrème doet wonderen. Een paar druppeltjes olie wordt ook sterk geadviseerd. Gebruik een minimale hoeveelheid foundation en zo weinig mogelijk poeder. Alles moet in een kleur.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn ook enorm belangrijk dit seizoen. Een vaak geziene look is de volle wenkbrauw waar je de huid doorheen zien. Teken alleen de haartjes waar dat nodig is. maar de haartjes donker en niet de huid.

Wangen

Blush: houd je blush heel licht en breng het aan op het centrale deel van de wangen. Blozende wangen creëer je het makkelijkst door blush in crème vorm te gebruiken. Door mineraalpoeder over de blush te doen blijft de blush beter zitten.

Durf jij het aan?