Style file: witte blazer combineren

Ook na Sensation White is het dragen van een witte blazer toegestaan. Eigenlijk kun je deze basic het hele jaar door dragen. Of het zou zomer, lente, herfst of winter is: een witte blazer kan altijd. In de winter is het tegenwoordig zelfs ontzettend populair om deze kleur te rocken! Dus ladies wit is een ware hit! Maar hoe kun je een witte blazer het leukste combineren met de rest van je garderobe? In ons style file lees je een aantal tips.

Sneeuwwitje

Wit is een basis kleur net als zwart, donkerblauw, kakigroen en beige. Een kleur die dus eigenlijk tijdloos is en altijd gedragen kan worden. Dat veel mensen wit associëren met de zomer is natuurlijk niet gek, maar tegenwoordig zien we -tijdens Fashion Week en op vele blogs -dat wit ook ‘s winters is toegestaan. In dit seizoen wordt de kleur wit gecombineerd met het basiskleuren palet dat we eerder al noemden, maar de echte hipsters gaan voor een all white everything look!

Een witte blazer combineren

Een witte blazer combineren is zo moeilijk nog niet. Je kunt deze basic essential eigenlijk met alle kledingstukken uit je garderobe combineren. Of het nou om een jeans, rok of jurkje gaat: een witte blazer maakt je outfit altijd af! Need one? Shop dan in onze webshop jouw ultieme witte blazer!

Basic chique: Draag onder je blazer een zwarte top en combineer met een jeans om het geheel te breken. Nudekleurige of zwarte pumps (diner/kantoor) of sneakers (day off) maken het geheel af.

All white:  Je kunt ook gaan voor een witte blazer in combinatie met een witte pantalon voor een matchy matchy outfit. Draag daaronder een nudekleurige top en pumps. om het geheel te breken.

Dress to impress: Draag over een strak bodycon jurkje of op een kokerrok.  Ook leuk over een mouwloze jumpsuit als aanvulling op je outfit.