Vintage frame: de ronde zonnebril 2014

Een rond frame is een frisse en moderne kijk op een coole en klassieke stijl zonnebrillen. Een echte vintage/retro uitstraling afkomstig uit de jaren ’60 en tegenwoordig een echte hit. Gedragen door celebs als John Lennon en Audrey Hepburn en momenteel door Rihanna en de Kardashians. Ga ook voor een rond frame voor een extra opvallende look!

Merken

Labels als Prada, Maison Martin Margiela, Rayban en House of Holland komen met hun eigen variant op de ronde zonnebril. Maar ook relatief minder bekende merken als Le Specs en Illesteva doen mee aan de hippie hype. Een echte musthave voor de zomer en bovendien een teruggreep naar de jaren ’60. Je kunt daarnaast kiezen uit verschillende designs: een dik frame, goud hardware, monochroom of gekke retro printjes als strepen en cirkels. Laat je inspireren en maak je keuze!

Stijl tips

Draag met een lange maxi-jurk en bikerboots naar een festival of combineer met een kort jeans shortje en tanktop voor een heerlijke zomerse stranddag. De ronde zonnebril is een must voor deze zomer dus maak er gebruik van.