Mode: In de stijl van Blake Lively

Blake Lively kennen we onder andere van haar rol als Serena van der Woodsen uit de hitserie Gossip Girl. Hierna ging het snel voor Blake vooral op het gebied van mode.

Stijlicoon

In de serie maar ook daarbuiten heeft zij zich inmiddels ontpopt tot een uniek stijlicoon. Vanwege haar prachtige figuur en lengte zijn diverse stijlen haar op het lijf geschreven.  Van een galajurk en een kort rokje tot een casual jeans, alles staat haar eigenlijk! Geen wonder dus dat ze het gezicht is van modehuizen als Gucci  en Chanel. Maar dat is niet alles! In 2011 werd Blake Lively opgenomen in de jaarlijkse lijst van tijdschrift TIME van de 100 meest invloedrijke mensen. Naast actrice en stijlicoon is Blake ook nog eens razend populair!

Blake fans

Blake is vaak te bewonderen op de rode loper in prachtige creaties van haute couture designers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Elie Saab, Gucci en Dolce & Gabbana. Ontwerpers staan in de rij voor  deze girl next door. Zo noemde Karl Lagerfeld haar al  zijn ‘American Dream Girl’ en werd ze ook nog eens verklaard  tot ambassadrice van Chanel’s Mademoiselle handtassen –collectie in 2011. Het lijkt erop dat we nog veel van Blake gaan zien en horen en dus nog meer kunnen gaan genieten van haar fashion statements.