Workaholic

Er zijn mensen die er altijd uitzien alsof ze de allerbelangrijkste meeting uit hun hele leven hebben. Alsof ze workaholics zijn. Maar deze look wordt steeds meer geaccepteerd, vrouwen in pak, of gewoon in een nette rok, prachtig! En het mag nu ook in je vrije tijd, voor een feestje of overdag. Als je niet op kantoor zit in ieder geval. Het is een echte look geworden en wij helpen je een handje bij het creëren van deze look.

Tips voor de ultieme workaholic look:

– Kokerrok

– Nette blazer

– Blouse

– Pak

– Classy high heels

– Aktetas

Celebs

We zien vrouwen vaker in mantelpakjes rondlopen of in pak. Zo draagt Victoria Beckham wel eens een pak en ook stijlicoon Carine Roitfeld is vaak in een strakke kokerrok gecombineerd met een nette blouse te vinden.

Get the look!

Wil jij er ook zo classy uitzien in pak? Ga dan opzoek naar leuke films waarin vrouwen een belangrijke bureaubaan hebben. Vaak dragen zij een pak of een leuk mantelpakje. Voorbeelden: Meryl Streep in The Devil Wears Prada of The Proposal? Sandra Bullock rocks haar mantelpakje op de cover van de dvd! Voor de rest is het vooral uitproberen wat je staat en wat je absoluut niet staat!

Blouses

Bij de werklook ga je vaak voor een simpele witte of zwarte blouse, deze doe je dan in je broek of strakke rok. Een beetje plooien en het geeft al een lossere look! River Island heeft een hele aparte afdeling voor ‘werkkleding’!

Broeken/rokken

De key tot de workaholic look is waarschijnlijk wat je aantrekt over je benen. Wil je voor een wat stoerdere maar toch vrouwelijke look? Ga dan voor een mooie pantalon, in het zwart kan, maar het mag ook best in een ander kleurtje voor een wat gewaagdere look! Wil je toch voor wat veiligers gaan? Kies dan voor een mooie kokerrok: met print, zonder print, in het zwart of in het rood, het kan allemaal! Zolang de rok maar tot je knieën komt of er net boven of net onder.

Workaholic looks, streetstyle outfits en meer. Pakken, broeken, rokken, blazers en meer. Alles over de Workaholic look: outfits, kleding, mode, fashion en meer.

Blazers

Vaak dragen vrouwen een blazer boven hun blouse. Mooi, want dit maakt je outfit toch net iets meer af. Ga wel voor een blazer die je rondingen accentueert, anders krijg je een wat mannelijke look en dat is niet de bedoeling in dit geval!

Workaholic looks, streetstyle outfits en meer. Pakken, broeken, rokken, blazers en meer. Alles over de Workaholic look: outfits, kleding, mode, fashion en meer.

Schoenen

De schoenen bij deze look zijn simpel en vaak zwart. Ga voor pumps, dichte of open, beide zijn goed, maar denk wel aan de temperatuur! Je wilt natuurlijk geen paarse teentjes hebben in je mooie schoenen!

Sieraden

Sieraden zien we niet veel bij deze look. In dit geval geldt ‘less is more’ en kun je het beste alleen gaan voor een simpel, mooi kettinkje en een horloge die matcht bij je outfit.

Haar

Het haar is vaak een probleem, maar eigenlijk ook weer totaal niet. Onze tip? Draag het niet helemaal los, maar steek het een beetje op of ga gewoon voor de klassieke paardenstaart: dan zit je altijd save!

Wat vind jij van vrouwen in mantelpakjes en pakken?