Musthave: Moschino Cheap & Chic jurkjes

Moschino maakt couture die soms een tikje ordinair is en vaak erg grappig is. Helaas zijn de kleren onbetaalbaar voor de meesten. Gelukkig is er een alternatief: Moschino Cheap & Chic. Het jongere, speelsere zusje van het echte Moschino. Zij hebben twee hele leuke jurkjes in hun collectie die €255 kosten. Design tegen een zacht prijsje!

Sexy skeleton

Ga voor deze zwart jurk die bedrukt is met een print van botjes. Gothic meets humor! Houd de rest van je outfit lekker simpel want door dit jurkje zal je al bekijks genoeg trekken. Draag met gouden H&M sandaaltjes met een hak van 12 cm. Ze kosten €49,99. Erbij een glitterende clutch die je ook bij H&M op de kop tikt voor slechts €9,99. Feestelijk en fashionable!

Musthave: Moschino Cheap & Chic jurkjes. Alles over deze Moschino Cheap & Chic jurkjes, dresses. Leuk voor het voorjaar. Musthaves 2015. Ontdek hier.

Partyanimal

Deze jurk die van mintgroen overloopt in donkergroen bevat een print van een echte party animal met een sense of style. Dat kun jij ook zijn! Draag dit grappige jurkje in combinatie met deze witte Zara pumps. Te koop voor €39,95. In je hand houd je deze prachtige Urban Outfitters clutch vast. Te koop voor €75 en gemaakt van leer. Ja, met deze look zul je tot in de late uurtjes doorfeesten en moet je alle complimenten die je krijgt over je outfit maar voor lief nemen.

 Musthave: Moschino Cheap & Chic jurkjes. Alles over deze Moschino Cheap & Chic jurkjes, dresses. Leuk voor het voorjaar. Musthaves 2015. Ontdek hier.

Tekst Max Herlings