Beyoncé shopt 3 uur lang gratis bij Topshop

Jealous? De titel van dit artikel alleen al zorgt voor een blik die alleen Sneeuwwitjes moeder teweeg kan brengen. Queen B  mocht namelijk shoppen bij de Britse modeketen en met shoppen bedoelen we dan gratis spullen meenemen!

Queen B

Multimiljonair, een man die haar adoreert, een dijk van een stem, een geweldig figuur, een schat van een dochter, het lijkt erop dat Beyonce alles heeft dat haar hartje begeert. Maar blijkbaar kan daar toch nog iets bij, namelijk een gratis shopsessie bij Topshop! En hoewel wij voor een stevige shopsessie diep in de buidel moeten tasten, krijgt Queen B alles op een presenteerblaadje aangeboden.

Shop till you drop!

Tijdens Bey’s bezoek aan Londen in verband met haar wereldtournee  The Mrs. Carter Show belandde de diva op uitnodiging van Topshop-eigenaar Sir Philip Green in de winkel van de Britse keten.  En die uitnodiging was niet voor kijken, kijken niet kopen. Beyonce mocht namelijk alles meenemen wat ze wilde! Maar solo had ze daar geen zin in en nam haar PA, styliste dochter Blue Ivy mee op sleeptouw. Na 3 uur kwam Bee bepakt en bezakt de winkel uit. Zo een workout willen wij ook wel…