Fendi’s Karl Lagerfeld sleutelhanger echte fashion hit!

Deze Karl Lagerfeld sleutelhanger doet de harten sneller kloppen van menig fashionista! Sinds Cara Delevingne over de Fendi catwalk paradeerde met een mini ‘Karl’ aan haar pols, staat de modewereld op z’n kop! En hoewel hij het creatieve brein achter modehuis Chanel is zou je denken dat deze furry musthave afkomstig is van het Parijse modehuis, maar niets is minder waar! Deze zachtaardige sleutelhanger maakt deel uit van de herfst collectie van Fendi.

Karl verkoopt

’s Werelds meest herkenbare mode ontwerper, wie kent hem niet? Karl Lagerfeld is een begrip in modeland en dat hij verkoopt? Tja, dat blijkt maar weer hieruit. Ga maar in de rij staan, want voor de Karlito van Fendi  staan er inmiddels meer dan 600 modefanaten op de wachtlijst. Sinds de entree van Cara Delevingne over de Fendi catwalk staat de Karlito bovenaan de musthaves list. Het furry bolletje heeft namelijk nét als King Karl een bonte zonnebril, wit/grijs haar en een stropdas in natuurlijk zijn geliefde kleurencombi zwart-wit. Het lijkt erop dat dit karikatuur zo kan plaats nemen op het balkon naast Muppets’ Statler and Waldorf.

Karl kaching!

En wie denkt dat deze bonte sleutelhanger een koopje is, heeft het mooi mis. Voor Fendi’s mini- Karl charm betaal je maar liefst $ 1.685 wat neer komt op een slordige 1240 euro.  Blijkbaar een koopje voor de gelukkige 600 die hun peperdure Karl ornament kunnen verwachten in September. Want ja, met Karl aan de hand ben je je leven lang flamboyant.