Copy the look: Jack Guinness

Misschien doet de naam geen belletje bij je rinkelen maar Jack Guinness is hot. Deze Schot is geboren in een van de rijkste families van het land (iedereen kent Guinness bier!) en is een echte it-boy. Hij doet modellenwerk en hangt rond op de meest exclusieve feestjes. Zijn stijltje wordt overal geroemd en hij is gewoon erg knap. Afgelopen najaar werd hij op straat gespot in een perfecte outfit. Hoe je deze outfit zelf het beste kunt krijgen? Lees snel verder!

Get the look

Waarschijnlijk is Jack gekleed in uitsluitend dure merken en is dat te hoog gegrepen voor de gemiddelde Nederlandse man. Ga daarom voor budget:  voor €19,99 bestel je Bij Zara deze zwarte broek met iets kortere pijpen, net als bij Jack komen je sokken zo perfect uit! Wat betreft het colbertje kun je slagen bij H&M. voor €59,99 is dit donkerblauwe colbertje te koop dat exact lijkt op het exemplaar dat Jack draagt! Niet helemaal hetzelfde maar het giletje dat Jack draagt is onvindbaar, daarom heeft Zara dit exemplaar (€14,99) dat perfect staat onder het colbertje.

Een witte blouse heb je voor weinig geld bij bijna elke grote keten, wij gaan voor die van Zara die een lekkere hoge kraag heeft en slechts €14,99 kost. Bij Topman verkopen ze deze sokken waarvan de bovenkant lijkt op het paar dat Jack draagt en die perfect uitkomen onder de iets kortere broek (€7) en daaroverheen draag je deze H&M schoenen. Klassieke kakschoenen voor een zachte prijs van slechts €24,99. Voeg nog wat meer Dandy toe aan je outfit en ga voor deze paraplu van Umbrella Heaven. Een mooi houten handvat en een lekker bijpassend printje. En dat voor een prijs van €30.

Tekst Max Herlings