De leukste haar accessoires

Ben je die saaie knot ook zo beu? Leuk dan je kapsel op met een van deze prachtige haaraccessoires! Je kunt ook je haren los dragen en een leuk glitter haarbandje indoen. Ga je naar een feestje maar heb je geen idee wat je met je haren moet? Leuk het op met leuke schuifspeldjes!

Haarbanden

Haarbanden zijn een leuke toevoeging aan je kapsel; of je jouw haren nou los hebt hangen of in een knot, een haarband maakt het net even iets leuker. En de keuze is reuze: met elastiek of zonder? Met diamanten of gewoon een ‘lege’. Aan jou natuurlijk de keus! Wij vinden deze drie haarbanden erg leuk. Kijk dan hoe schattig met die olifantjes (FINDS – €384) of deze simpele maar toch mooi door de diamantjes van Jennifer Behr voor €145. Onze derde keuze is deze met zeesterren, geweldig om je mermaidlook mee compleet te maken! Eugenia Kim – €165.

Bobbypins

Je weet wel, die dingen die je al die jaren verkeerd hebt gebruikt. Schuifspeldjes zijn de oplossing tegen plukjes haar die niet blijven zitten en ook handig om je knot mee vast te zitten. Meestal zie je de speldjes niet, maar er zijn ook varianten met mooie details. Kijk maar eens naar deze met spinnen van Swarovski kristallen (€120), leuk voor het volgende Halloweenfeestje! Of deze mooie met parels van Rosantica voor €70. Van hetzelfde merk als de spinnenvariant, zijn er ook schuifspeldjes met sterren van Swarovski kristallen. Voor dit exemplaar van Jennifer Behr leg je €130 neer!

Hairclips

Leuk je mooie ballerinaknot op met prachtige haarclips! Wil jij die Spaanse vibe hebben die ze bij D&G ook hadden? Kies dan voor deze clip met rode rozen van Dolce & Gabbana voor €645. Een andere favoriet van ons is (weer) Jennifer Behr. Deze prachtige clip vol met Swarovski kristallen (€560,88) steelt zeker de show! Leuk voor een feestje, maar het kan ook prima als je een wat chiquere afspraak of etentje hebt! Deze haarclip van Rosantica bestaat uit parels met goud: wat een perfecte combi! Door deze samenstelling krijg je een enorm chique, classy look. De clip bestaat eigenlijk uit drie ‘bollen’ die weer onderverdeeld zijn in allemaal kleine takjes met parels aan de uiteindes!

Tekst Karlijn van Mil