De handigste Samsonite koffers

Samsonite is al jaren een begrip. Met name de koffers staan bekend omwille van hun ongelooflijke prijs/kwaliteitsverhouding. Samsonites zijn namelijk niet alleen uiterst betrouwbare, maar ook betaalbare reispartners. Het is dan ook met trots dat Bagageonline.nl je hieronder aan zijn favoriete exemplaren voorstelt.

Fiero 

De beste Samsonite hard case is de Fiero. De perceptie bestaat misschien dat harde koffers sneller krassen en minder verpakken, maar niets is minder waar voor deze Fiero. Die bestaat uit 100% poly-carbonaat, hetgeen hem uiterst duurzaam, waterdicht en bestand tegen stoten en krassen maakt. De cover heeft een microdiamanten textuur die je de flexibiliteit en het gevoel van een soft case geeft. 

Samsonite is al jaren een begrip. Met name de koffers staan bekend omwille van hun ongelooflijke prijs/kwaliteitsverhouding. Fiero, Lift, Firelite en Tectonic.

Beeld: Samsung

Columbian Leather Flapover Case

Als messenger bag gaan we voor deze Columbian Flapover Case. Messenger bags zijn veelzijdiger en gemakkelijker te hanteren dan de doorsnee aktetas. Hoewel sommige leren tassen eerder zwaar kunnen aanvoelen, blijft deze Columbian bovendien erg licht. Het zachte, bruine leer is flexibel en laat niet snel krassen toe.

Lift

De Samsonite soft case bij uitstek heet Lift. Hij is mooi, licht, duurzaam en gemakkelijk te hanteren. Het standaard zwart kan vervangen worden door een opvallend rood of blauw. Buitengewoon handig zijn de extra handvaten boven, onder en aan de zijkanten. Zij zorgen niet alleen voor een verhoogd gebruiksgemak, maar ook voor een verbeterde duurzaamheid.

Firelite

Dit is ongetwijfeld de top van Samsonites lichtgewichten. De Firelite is dan ook een van de meest beweeglijke koffers op de markt. Het Curv materiaal is een exclusieve uitvinding van Samsonite en geeft de koffer niet alleen zijn opvallende look, maar ook al zijn reiskwaliteiten. De stof is opgebouwd uit verschillende lagen poly-propyleen en weet zo een ultieme lichtheid te koppelen aan een ultieme duurzaamheid. 

Samsonite is al jaren een begrip. Met name de koffers staan bekend omwille van hun ongelooflijke prijs/kwaliteitsverhouding. Fiero, Lift, Firelite en Tectonic.

Beeld: Samsung

Tectonic

Tot slot brengen we hier ook graag het Tectonic backpack onder de aandacht. Hoewel Samsonite vooral bekend staat voor zijn koffers, is ook deze rugzak de moeite. Hij kan bijvoorbeeld rustig een 17″ laptop aan en heeft maar liefst vijf ruime compartimenten. Met de ingebouwde strip maak je hem snel vast aan je trolley.

Op zoek naar je eigen Samsonite koffer? Surf naar Bagageonline.nl.