Modekleuren 2013: Wit

De winter staat in het teken van verschillende kleuren en printjes. Trends zoals de Schotse Ruit, camouflage en leer maken hun comeback in de mode. Maar ook diverse kleuren zijn van de partij en overheersen op de catwalk van verschillende designers. Isabel Marant, Victoria Beckham en Derek Lam vallen als een blok voor het smetteloze wit. Wit is dé it-kleur van het moment. En dan hebben we het niet over spierwit, maar over vijftig tinten wit!

Trends 2013

Wit staat dit winterseizoen voor simpliciteit, elegantie en luxe. Als echte Fashionjunk mag deze kleur dus niet ontbreken in je garderobe. Met name wit in verschillende tinten, materialen en lagen is hot. Draag dus from top to bottom helemaal wit, maar dan wel gemixed en gematched. Dus ook inclusief accessoires en schoenen. Opvallen zal je zeker doen in deze kleur tijdens de koude winterdagen, behalve als het sneeuwt natuurlijk!

Style tip

Ga voor een gebreide sweater met een witte pantalon, wollen jas en een paar witte enkellaarsjes. De kunst is juist om niet te combineren in exact dezelfde kleuren wit, maar in verschillende tinten voor een extra cool effect.

All white everything

Bij Zara doen ze volop mee aan de all white everything trend en kun je deze tegen een betaalbaar prijsje shoppen. Meer van de luxe? Op Netaporter shop je de white trend bij alle grote modelabels. Je bent dan wel een fortuin kwijt, maar een statement maken deze winter? Dat doe je zeker. Je moet er wel lef voor hebben aangezien wit meer wordt gezien als een zomerkleur. Zou jij deze kleur in de winter durven dragen? Laat het ons hieronder weten!