Grootste H&M van Europa in Rotterdam

In oktober opent er een nieuwe H&M store in Rotterdam. En hoewel ons land vol staat met filialen van de Zweedse modeketen is dit een hele bijzondere. Hoewel de meeste winkels sluiten, gaat het met H&M blijkbaar de goede kant op! The bigger the better lijkt het motto te zijn van de highstreet modeketen aangezien deze flagshipstore namelijk de grootste wordt van heel Europa!

Het huidige filiaal in de Rotterdamse Koopgoot zal worden uitgebreid naar een oppervlakte van 4.500 m2. Hier zullen alle collecties worden verkocht. Denk aan limited editions, de Trend collectie, Conscious collectie en veel meer. Meer dan 300.000 items, 40 paskamers en 21 kassa’s zullen in deze mega H&M te vinden zijn.

Van groot naar groter naar grootst

Naast kleding kun je in Rotterdam ook terecht voor de grootste schoenenafdeling, sportcollectie en H&M home-lijn. Hier geldt dus letterlijk shop till you drop!

Personal shoppers

Het leuke van deze winkel is dat je hier ook terecht kunt voor Personal Shoppers. Wil je dus wat stijladvies en outfit tips? Dan kun je gebruik maken van de modeguru’s die rondlopen. De personal shoppers hebben een eigen ruimte waar ook gepast kan worden. Een leuk initiatief van H&M aangezien die nog niet voor is gekomen in andere filialen van de keten.