De ideale schoenen voor een avondje uit

De meeste dames zullen het antwoord op deze vraag vast wel weten, maar tegenwoordig heb je keuze zat dus waar ga je eigenlijk voor? Een klassieke pump á la Louboutin is eigenlijk altijd goed, maar een beetje comfort in de vorm van die Adidasjes kan ook geen kwaad toch? En natuurlijk is de gelegenheid heel erg belangrijk, want laten we eerlijk zijn. Een avondje stappen met je vriendinnen vraagt om hele andere schoenen dan een blind date met misschien wel je prins op het witte paard. De ideale schoenen voor een avondje uit zijn daarom afhankelijk van wie, wat en waar!

Date schoenen

Coco Chanel zei het al: ‘’A woman with good shoes is never ugly’’. En tijdens die blind date moet je je natuurlijk van je beste kant laten zien en hoe kun je dat beter doen dan te beginnen bij je footwear. Pumps, het liefst met de zogenaamde ‘toe cleavage’ en als het kan een goede hak (geen kitten heels) zal meteen in het oog springen bij je date. Dus met dames schoenen zoals pumps, slingbacks, naaldhakken en lace up sandals (hakken met veter details) zit je zeker goed. De kleur stem je natuurlijk af op je outfit. Kleuren als rood en zwart zijn klassiekers, maar tegenwoordig zijn nude- en aardetinten razend populair en minder heftig dus the choice is yours!

De ideale schoenen voor een avondje uit. Lees hier alles over de ideale schoenen voor een avondje uit. Ga je voor pumps, sandalen of stoere boots?

Van boven naar beneden: Gianvito Rossi, Schuurman Schoenen, Louboutin

Girls night out

Met je vriendinnen op stap? Dan kun je gaan voor een comfortabele hak. Draag bijvoorbeeld onder die skinny jeans en glitter top een paar block heels: schoenen met een dikkere hak waar je stabieler op staat en je–afhankelijk van de duur van de avond- het langer op volhoudt dan bijvoorbeeld op een paar 12 centimeter hoge Jimmy Choo’s. Blokhakken zijn tegenwoordig een echte must en bovendien ideaal als je houdt van een beetje comfort. Je kunt gaan voor open schoenen met een blokhak, maar ook enkellaarsjes of bikerboots die voorzien zijn van een chunky heel kun je momenteel goed shoppen.

De ideale schoenen voor een avondje uit. Lees hier alles over de ideale schoenen voor een avondje uit. Ga je voor pumps, sandalen of stoere boots?

Van boven naar beneden: Gianvito Rossi, Schuurman Schoenen, Jil Sander

Uit eten 

Elke vrouw weet: je hebt ‘zitschoenen’ en ‘sta-schoenen’. Voor een avondje eten zijn zogenaamde ‘zit-schoenen’ dus perfect en dat kan dus van alles zijn. Maar als je toch alleen maar de route: huis-auto-tafel moet afleggen ga dan voor die onmogelijke killer heels die je elke keer aanstaren als je je garderobe open doet. Je weet wel: van die schoenen die na  1 minuut al pijn doen aan je voeten en die je ooit in een opwelling hebt gekocht omdat je ze moest hebben. Aangezien de keren dat je opstaat vrij minimaal zijn kun je beter de spotlights stelen in die geweldige Loubs, Choo’s of Zanotti’s!

De ideale schoenen voor een avondje uit. Lees hier alles over de ideale schoenen voor een avondje uit. Ga je voor pumps, sandalen of stoere boots?