Stijlvol naar buiten met je Michael Kors horloge

De najaarstrends voor accessoires? Denk aan granny glasses, statement it-bags en chokers á la Kim K. Maar ook een fashionable horloge mag niet in je herfst garderobe ontbreken voor het nieuwe seizoen. Bij Michael Kors zit je in ieder geval goed als het gaat om het essentiële sieraad voor om je pols. Klok kijken was nog nooit zo classy!

Watch it

Of je nou gaat voor bling bling, een bescheiden leren band, casual chic of rosé goud: Michael Kors horloges zijn altijd on trend. Elk seizoen verrast de Amerikaanse ontwerper ons met een breed aanbod aan luxe horloges voor zowel dames als heren. Waar er voor dames met name wordt gekozen voor elegante designs, zijn de modellen voor de heren robuuster en dus stoerder. Aangezien in modeland de lijn tussen ‘echte’ heren- en dames looks steeds dunner wordt, kun je als vrouw ook gaan voor een heren horloge zeker als je houdt van wat grover. Met de komst van het mannenpak, de tomboy look en schoenen als loafers en brogues voor vrouwen worden ook ‘typisch mannelijke accessoires’ tegenwoordig gedragen door vrouwen. Vroeger werden horloges met smalle bandjes en kleine klokken beschouwd als typisch vrouwelijk, maar anno 2016 mag én kan alles!

 

mk horloges

Stijl tip 

Draag een paar armbandjes voor en achter je horloge om je accessoire game te upgraden. Het leuke is dat je kunt mixen en matchen als het op kleur aankomt. Stel je hebt een gouden horloge, ga dan voor zilveren en gouden armbandjes om dat speelse effect te creëren. Rosé gaat ook goed samen met goud net als zilver! Je kunt ook gaan voor koordjes of stoffen bandjes: een look die we tegenwoordig veel zien in de magazines. Hou je van contrast? Kies dan armbanden van verschillende breedtes en kleuren.       

Hoofdfoto: Pexels