Copy the look: Miranda Kerr

De VS Fashion Show wordt vanavond opgenomen in Londen. Alle Angels zijn aanwezig en zien er tiptop gestyled uit. Onze favoriete fashionable Angel blijft toch wel Miranda Kerr. Helaas loopt ze niet meer mee in de shows van Victoria’s Secret Fashion , maar we blijven toch fan! Daarom hier een ‘casual’ copy the look van de fashionable Miranda!

De Bretonse streep

Miranda heeft het door; met strepen zit je nooit verkeerd! De Bretonse streep is iconisch. Het witte shirt met donkerblauwe strepen kun je goed combineren met zwart en dit is dan ook precies wat Miranda heeft gedaan. Wij vonden er een die er heel erg op lijkt bij de H&M.

Leren franje jacket

Miranda combineert haar simpele shirt met een leuk leren jasje met ‘fringe’ details. Degene die Miranda aanheeft is van Yves Saint Laurent. En helaas hebben wij niet het geld voor dit prachtige jasje. Vandaar dat we deze ‘copy’ voor je hebben uitgezocht.

Zwarte broek

Wanneer je je outfit combineert met een zwarte broek kan er weinig mis gaan. Miranda heeft haar shirt een beetje in haar broek gedaan, waardoor haar riem goed zichtbaar is. Zwarte broeken kun je overal wel krijgen en zijn een best basic.

Accessoires

Een simpele zwarte riem erbij. Een mooie zwarte cat eye zonnebril op je neus en je ziet er net zo tiptop uit als Miranda Kerr! Bij verschillende highstreet modeketens kun je deze scoren.