De ‘lob’: haartrend 2014

De kapseltrend van dit jaar en waarschijnlijk ook van volgend jaar is de lange bob oftewel de lob. In Hollywood gingen al menig celebs je voor en jij kunt deze trend ook rocken!

De lob

‘Bobkapsels’ bestaan al jaren, en de lob is ook een van die kapsels. Het is een iets langere bob dan normaal, ongeveer tot op of net over je schouders. De lob past eigenlijk bij iedere gezichtsvorm en staat dus iedereen. Dit kapsel geeft je een hele elegante look, maar als je het combineert met donkere make-up, kan het je ook een rock-chick look geven!

Jessica Alba

In de VS is de ‘lob’ een echte trend. Er zijn zoveel bekende actrices, zangeressen en modellen mee gespot. Neem een voorbeeld aan Olivia Palermo, Jessica Alba, Keira Knightley en vergeet Beyoncé natuurlijk niet! They make it work! En allemaal op hun eigen manier, we love them!

How to

Stijl, messy, gekruld, met of zonder vlechtjes het kan allemaal? Wij zijn heel erg fan van de nonchalante gekrulde look net als die van Beyoncé. Makkelijk na te maken! Ga naar de kapper, laat je haar knippen tot een lob met ombré en krul je haren met de krultang. Niet te duidelijk maar gewoon met een losse krul!

Door Karlijn van Mil