Kim & Kanye te zien in nieuwe Balmain campagne

Celebs in de nieuwe campagnes voor lente/zomer 2015 zijn hot! Na Julia Roberts voor Givenchy en Nicki Minaj voor Cavalli is het weer de beurt aan het meest spraakmakende koppel van 2014: We hebben het natuurlijk over Kim Kardashian en Kanye. De tortelduifjes schitteren in de nieuwe campagne van Balmain!

Smoking Hot 

Dat Kim en Kanye poseren in Balmain’s nieuwe campagne voor de zomer, komt eigenlijk niet als een verrassing. Eerder schitterde zusje Kendall al in een campagne van Balmain en liep ze mee op de Paris Fashion Week in een show van het luxe modehuis. 

Balmain! 

Maar nu is grote kleine zus Kim K aan de beurt en dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Kim postte op haar Instagram een foto van zichzelf en haar liefje met een enthousiaste hartenkreet ‘BALMAIN!!!!!!’ als beschrijving. Op de foto zijn de twee bijna zoenend vastgelegd. Kim heeft Kanye zijn gezicht vast en hun lippen raken elkaar net niet. Op de foto draagt Kim een item van ofcourse Balmain met het bekende sheer-blokjes-motief en Kanye draagt (zover we kunnen zien) een zwart jasje met daaronder niets. Zou deze foto ook het Internet doen laten crashen net zoals Kim’s naakt foto’s voor Paper Magazine

Olivier Rousteing 

Dat Kim en Olivier vrienden zijn wisten we al lang, ze zijn vaak met elkaar gespot en zowel Kim als Kanye worden regelmatig gespot in een Balmaintje from H to T. De nieuwe lente/zomer 2015 campagne heet Army of Love’ en dat kun je ook zeker in de foto’s terug zien! Olivier postte kort na Kim’s bericht ook twee foto’s van de campagne. Hij deelde een close-up van zowel Kanye als Kim, waardoor de foto er nog hotter uit komt te zien.

Foto: Unsplash