Een kast vol tassen? Wij hebben de oplossing!

Veel vrouwen herkennen het wel: te veel tassen en te weinig kastruimte. Met één tas zul je het vast niet redden. Niet elke tas is namelijk voor elke gelegenheid geschikt. Een tas voor elke dag, voor een avondje uit en de shopper. Het zou zonde zijn als al die mooie tassen onderin de kast op een hoopje verdwijnen. Heb je eindelijke zo’n uitgebreide tassencollectie dat het eigenlijk niet meer allemaal in je kast past? Kies dan een paar favoriete items uit en geef deze een mooi plekje in het zicht.

Je eigen tassengarderobe

Je wilt natuurlijk het liefst zo veel mogelijk ruimte van een kast benutten, daarom is het handig om je tassen aan haakjes aan de kast te hangen. Dit is een ideale manier om je tassen op te hangen zonder dat het veel ruimte inneemt. Ben je heel zuinig op tassen of wil je ze gewoon een speciaal plekje geven? Plaats dan je nieuwe aanwinst of grootste trots in je kamer op display materiaal. Denk aan creatieve manieren om je tassencollectie te showen!

Ook leuk: je eigen tas bedrukken

Iedereen heeft wel minimaal één cotton bag in z’n bezit. Cotton bags zijn groot, stevig en vooral heel makkelijk op te vouwen en mee te nemen in een handtas. Retailers maken er ook gebruik van, zij laten de canvas tas bedrukken met hun logo. Je kunt ze overal kopen, maar het is natuurlijk veel leuker om met een unieke tas rond te lopen. De oplossing hiervoor is heel simpel, zelf een tas laten bedrukken. Je kan gedurende de warme zomeravonden lekker buiten met een schetsblok zitten en wat designs maken. Misschien heb je wel een favoriete film met een quote, of gewoon een afbeelding die je mooi vindt. Alles is mogelijk. Als retailers het kunnen om katoenen tassen of non woven draagzakken te laten bedrukken, dan kan jij het ook. Aan de slag dus!