De stijl van Solange Knowles

Afgelopen week hoorden we al geruchten over een eventuele trouwerij van Solange Knowles en videoclipregisseur Alan Ferguson. En als we de meest recente Instagram foto’s van Beyoncé én Solange mogen geloven, is Bey’s jonge zusje dit weekend echt in het huwelijksbootje gestapt! En wat een stijlvolle bedoeling was het! Eindelijk hebben we een excuus om terug te kunnen kijken op de meest mooie outfits van het zusje van Bee.

Solange’s signature

Vergeet het lift incident. Solange staat bekend om haar kleurrijke outfits en houdt van experimenteren. Felle kleuren als oranje en geel gaat ze nooit uit de weg en zelfs niet in combinatie met prints en andere kleuren. Het is heerlijk om te zien dat ze in alles niet op haar grote zus lijkt. Qua muziek, stem en al helemaal het haar: is dit een statement naar de wereld toe? Who knows!

Natural beauty 

Vaak gespot met natural hair, wordt de 28-jarige vaak geroemd om haar excentrieke stijl. Solange is niet bang voor een printje hier een daar. Zo zien we haar in 2012 van top tot teen in een look van H&M. In datzelfde jaar draagt ze een jurk van Derek Lam met grafische print. A style icon was born.

Meer dan het zusje van 

2014 was haar jaar – niet per se om goede redenen – maar men wist in ieder geval wie ze was. Haar muziek werd beter beluisterd, maar haar kledingstijl werd ook enorm bewonderd. Haar make-up is meestal ingetogen – want ja, haar haar valt enorm op. De fashionista draagt meestal een felle kleur lipstick: de kleuren paars en perzik zien we vaak voorbijkomen. Het zusje van Beyoncé houdt ervan om te experimenteren. Stiekem vinden we haar meer stylish dan de Queen.

Stephane Rolland

De dj liet dit weekend al zien waarom we zo erg van haar stijl houden. Het is elegant, minimalistisch en tegelijkertijd heel uitbundig. Volgens internationale media kwam het koppel aan op een fiets. De moeder van de 10-jarige Jules (uit een eerder huwelijk) droeg ‘gewoon’ een ivoorkleurige jumpsuit van Stephane Rolland en zelfs dat zag er cool uit! De foto’s werden geschoten door Rog Walker. We zijn heel erg onder de indruk van het ‘familieportret’ met de vrouwen van de familie Knowles. Queen Bee stond een keer niet in de spotlights; ze zat zelfs op de grond! 

Kenzo

De trouwjurk van Solange (zou ze nu Ferguson heten?) leek in niets op die van haar grote zus. In een jurk van Humberto Leon for Kenzo gaf ze het jawoord aan haar grote liefde, die zelf een wit pak van Lanvin droeg. Talk about relationship goals!

Foto: Flickr