Lingerie als onderdeel van je outfit

Je beha showen is echt niet altijd trashy, je kunt namelijk ook op een erg classy manier je lingerie dragen. Het is geen ondergoed meer, maar het wordt ook steeds meer gedragen als kleding. Zichtbaar en dus enorm in the picture, gecombineerd met kanten en mesh tops is lingerie helemaal in!

Underwear

Zowel een slip als bh worden veel ‘in het zicht’ gedragen. En dan hebben we het niet over de sportbh’s zoals Calvin Klein, maar over echte lingerie! Beha’s zijn al meer toegankelijker dan onderbroeken, maar ook deze komen steeds meer voor bij fashionshows en bij fashionbloggers. Kijk maar eens naar deze mooie mesh jurk met een simpele zwarte bh en slip eronder, mooi toch? Of gewoon een simpele zwarte kanten top met een bh in dezelfde kleur, niet te opvallend en wel classy! Wat ook erg mooi kan zijn is alleen maar lingerie dragen onder je pak!

Lace Bra

Wat je steeds vaker ziet in de zomer is een lace bra onder een top of doorschijnende blouse. Deze bh’tjes zijn een leuk detail en pimpen je shirt een beetje op! En hij hoeft nog niet eens zo enorm zichtbaar te zijn, alleen de zijkant is ook al erg mooi! Ga je voor een doorschijnende blouse, kies dan voor een bh die mooi aansluit, inkijk willen we namelijk voorkomen! Een goed alternatief voor een bh is de bralette.

Celebs

Ook Hollywood is fan! Zo zijn onder andere Gigi Hadid, Kendall Jenner en Miley Cyrus (toen ze nog lang haar had) gespot in een doorschijnende top met zwarte bh. Kendall kiest voor een speciaal model, Gigi gaat voor een balconette onder een wit pak en Miley heeft gewoon een simpele zwarte bh aan.

Body

Wat ook onder lingerie valt zijn body’s. Deze zijn perfect als je een bh toch iets te revealing vindt! Bodysuits bedekken namelijk (vaak) je hele lichaam maar hebben toch een doorschijnend deel als sexy detail. Wij spotten Kim Kardashian in deze look en zagen ook verschillende streetstyle foto’s voorbij komen! Heb je nu ook weer zin gekregen om nieuwe lingerie te shoppen, neem snel een kijkje bij winkels als Esterella Lingerie.

Tekst Karlijn van Mil