Elisabetta Franchi: Italiaanse allure

Het Italiaanse label Elisabetta Franchi weet ons elk seizoen weer te verrassen met de meest prachtige ontwerpen waar een hoog hebben-gehalte aan kleeft. Vrouwelijk, sensueel maar bovenal elegantie ten top! Het leuke is dat de sale inmiddels is begonnen en bij Winkelstraat.nl shop je pareltjes van dit merk nu met fikse kortingen.

Elisabetta Franchi

Items via Winkelstraat.nl

Nog opzoek naar een mooi jurkje voor een bruiloft, een leuke it-bag of heeft je garderobe gewoon een upgrade nodig? Bij Elisabetta Franchi zit je dan in ieder geval goed. De ontwerpen van deze Italiaanse ontwerpster laten het vrouwelijke figuur nooit in de steek: haar kleding accentueert de juiste plekken en verbloemt op een subtiele manier je flaws. Denk hierbij bijvoorbeeld aan strak gesneden jurkjes, getailleerde blazertjes en het gebruik van mooie stoffen. Ook komen we regelmatig hier en daar wat bling bling tegen, dit komt eigenlijk in elke collectie terug of het nou zomer of winter is.

Elisabetta Franchi

Items via Winkelstraat.nl

Accessoires en schoenen

Daarnaast is het accessoires aanbod zeker noemenswaardig: tassen waaronder cross body bags voorzien van franjes, studs en gave kettingen. Maar ook het schoenenaanbod bestaat uit alleen maar eyecatchers. Wat dacht je bijvoorbeeld van bikerboots met grove gespen en peeptoes voorzien van een cool printje. Eén ding is in ieder geval zeker: Elisabetta Franchi weet waar echte modemeisjes van houden!

Elisabetta Franchi

Items via Winkelstraat.nl

Herfst/ winter 2016-17 

Hoewel de zomer bij ons praktisch nog moet beginnen, zijn ze bij Elisabetta Franchi alweer bezig met de herfst/winter collectie voor 2016-2017. En het lijkt erop dat het in die collectie draait om het bouwen van een feestje! In de campagne zien we onder andere een swingende Sara Sampaio en Pyper America Smith in kleding die ready to party ademt. Van felle kleuren zoals rood en blauw in combinatie met een hoge dosis glitters, franjes en body contouring silhouetten. Als we het Italiaanse label moeten geloven gaan we deze winter niet voor het saaie zwart, grijs en marine, maar lekker veel pracht en praal!

Beeld: Elisabetta Franchi