Fake fur: winter musthave 2014

Fake is niet echt een term dat geassocieerd wordt met iets positiefs, maar wél als het om fake fur gaat! Echt bont is niet meer van deze tijd: het verdwijnt steeds meer naar de achtergrond sinds de popularisering van fake fur. Grote winkelketens als Primark en River Island omarmen deze trend steeds meer en hebben dan ook een ruim aanbod fake fur items in hun assortiment. Sluit je aan bij deze trend en ga dit najaar voor een fake fur jas, gilet of bolero!

Celebs

Mede dankzij celebrities en de streetstyle fashionista’s en bloggers werden fake fur items een hit. Beroemdheden werden vaak gespot in jassen van nepbont. Grotendeels zorgden zij ervoor dat het niet veel uitmaakte of je jas nou van echt of nepbont was. Het kan er net zo mooi uitzien!

Winter 2014 

Ook voor aankomende winter kun je weer genieten van een ruim aanbod van fake fur items. Dit seizoen zien we de teddy jas, fake fur giletjes, jassen van fake fur en jassen met een fake fur detail: denk hierbij aan de voering of de kraag. Het leuke is dat de prijzen van fake fur items ook nog eens meevallen! Laat je dus inspireren!