Musthave: Joggingspak sporty style

Een beetje in het stijltje van Abercrombie & Fitch, maar dan toch lekker betaalbaar. Dit coole joggingspak heb je vast wel zien opduiken als true fashionista op Instagram en verschillende modesites.Wij zijn fan!

Musthave 2016

Een goed joggingspak kan eigenlijk de dag vandaag niet ontbreken in je basic garderobe. Of je nou even snel de deur uitgaat om boodschappen te doen, gaat shoppen of gewoon een day off hebt. Je kunt deze two piece eigenlijk altijd aan. Wij gaan deze lente voor een hoog staaltje stoer in combinatie met casual cool. Deze joggingspakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder marine blauw, zwart, baby roze en baby blauw. Die laatste twee kleuren zijn bijvoorbeeld perfect voor het zonnige lente weer waar we nu volop van kunnen genieten. Maar ook leuk voor bijvoorbeeld een ‘gender reveal party’ of als cadeau voor de kers verse mama. Tip: ook ideaal als je gaat vliegen!

Tracksuit dames joggingspak in baby roze en baby blauw. Shop nu online. Tracksuit voor de echte fashionista. Een echte musthave voor je garderobe.

Jogging sporty style

Deze joggingspakken voor de dames zijn gemaakt van een lekker zacht stofje, zit dus super lekker en is bovendien gemaakt van een mooie dikke kwaliteit. De broek en V-neck sweater in combinatie met de witte strepen zijn een leuk detail en doen je denken aan de sporty style van onder andere Tommy Hilfiger en Abercrombie. Voor de rest kun je dit snoepje lekker makkelijk combineren. Gewoon een paar sneakers eronder en je kunt zo de deur uit!

Tracksuits dames joggingspak in marine blauw en zwart. Shop nu online. Tracksuits voor de echte fashionista. Een echte musthave voor je garderobe.