Fashion musthave: trendy laptoptassen

Laptoptassen worden al snel als saai lomp ervaren. Niet dat er iets mis mee is, want ze doen wat ze moeten doen. Maar trendy is niet bepaald een woord dat geassocieerd wordt met een tas waarin je je laptop meeneemt. Bovendien betekent het meenemen van een laptop vaak dat je je werk ergens mee naar toe neemt, en wie wil dat nou echt? 

Trendy laptoptassen bij Marington.nl

Marington bewijst dat het wel kan: een laptoptas die trendy is. Deze webshop heeft laptoptassen van merken als Alassio, HJ de Rooy en Offermann in allerlei vormen, kleuren en maten. En – we dachten niet dat we dit ooit zouden zeggen – ze zijn mooi. Natuurlijk zijn ze ook nog steeds heel functioneel, met allerlei vakjes voor je snoer, muis, documenten en wat dies meer zij. Maar met hun stoere uitstraling, mooie materialen en opvallende kleuren zijn dit tassen die je met trots op de band legt bij het inchecken, waarbij je je de gedachten van de douanebeambte al kunt voorstellen: wow, die zou ik ook wel willen hebben. Zo mooi dus, dat ze een aanvulling zijn op je stijl, in plaats van alleen maar iets wat je nodig hebt. 

Tabletsleeves

Voor alle tabletliefhebbers heeft Marington.nl trouwens ook tabletsleeves. Ook die zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren maar met één overeenkomst: over het design is nagedacht. Met opvallende details als een contrasterende kleur of een grappige sluiting zijn dit tablethoezen waar je mee voor de dag kunt komen. Zo geniet je niet alleen van je mooie tablet, maar ook van de schitterende verpakking als je hem even niet gebruikt.