Coole culottes voor de zomer

Essentieel voor de zomer: culottes. We kunnen er nu echt niet meer omheen. Waar deze broek een echte hit was in de eighties, geldt dat nu ook voor 2015. Een echte musthave en ook al is deze niet geschikt voor elk figuur: de culottes duikt overal op!

Culottes

Culottes: voor het eerst weer gespot op de catwalk seizoen herfst/winter 2014. En voor degenen die dachten dat deze broeken een one day fly waren, think again. Ook deze zomer komen deze wijd uitlopende broeken weer tevoorschijn, dit keer in kleuren als poederroze, beige, wit en nude. En dat met een bijpassende crop top! Nee, het lijkt erop dat de culottes nog lang niet uit en mode- en straatbeeld zijn verdwenen. En hoewel deze broeken niet voor iedereen geschikt zijn- ze maken je korter én dikker- blijken ze toch razend populair te zijn. Designer brands als Acne, The Row en Stella McCartney verwerken de broek massaal in hun collectie, met geluk vind je ze nu in de sale. Dus shoppen maar!

Budget tips 

Geen zin om honderden euro’s uit te geven aan deze gewaagde broek? Dan kun je ook terecht bij ASOS, Missguided, Zara en Berschka.Voor de dames die wat korter zijn van stuk: draag er een paar stiletto’s onder. Zo lijken je benen langer en kun je die culottes wel rocken!