Houten horloges: here to stay

Heb jij al een houten horloge? Zo niet, dan moet je er echt een overwegen! Ze zien er chiq uit en zijn gemaakt van een duurzaam en warm materiaal, dat maakt houten horloges helemaal van nu. Zo’n fashion item past eigenlijk bij iedereen! Je kan ze krijgen in veel verschillende soorten en maten zodat ze voor zowel mannen als vrouwen stijlvol te dragen zijn. Houten horloges zijn here to stay.

Houten horloges zijn te krijgen met een houten schakelbandje of met een leren bandje. Dus als je er niet van houdt om een bandje met schakels te dragen kan je een leren variant kiezen. Wat ook een leuk voordeel is aan een houten horloge is dat ze door het materiaal een laag gewicht hebben. Dat kan in het begin wennen zijn, maar na een tijdje wil je niet anders meer. Doordat de horloges van hout zijn gemaakt, heb je trouwens ook minder kans op een allergische reactie.

Helaas heeft het gebruik van hout wel één klein nadeel, je moet namelijk een beetje oppassen met water. De modellen zijn over het algemeen wel spatwaterdicht, maar met zwemmen of douchen moet je ze afdoen. Het is natuurlijk zonde als je na een paar baantjes zwemmen je horloge niet meer om kan.

Super leuk is ook dat je bij de webwinkel Creative Use Of Technology zelf een tekst kan ingraveren aan de achterkant van het horloge. Zo heb je echt een uniek horloge voor jezelf of als cadeau. Je kan zelfs kiezen uit verschillende emoticons :). Ben jij ook zo enthousiast geworden? Logisch!