Pastelkleuren? Perfect voor nu!

Interieur, haar, kleding en ook schoenen: pastelkleuren zijn het helemaal. De zoete en zachte tinten zie je overal op straat en geven het ultieme zomergevoel. Denk hierbij aan kleuren als baby blauw, mintgroen, suikerspin roze en kuiken geel. Je kan er eindeloos mee combineren en zoals je hier kan zien staat het echt super leuk.

Combineren met frisse kleuren

De tinten zijn perfect te combineren met frisse kleuren zoals wit en grijs. Dit zorgt ervoor dat het geheel goed bij elkaar past. Maar naast wit kan je ook voor een metallic details kiezen, dit zorgt voor net dat beetje extra wat ervoor zorgt dat je outfit niet té licht wordt. Door schoenen met pastel kleuren te kiezen ben jij in ieder geval helemaal klaar voor de zomer.

Ook kan je bijpassende accessoires kopen om je look helemaal af te maken als je nog een beetje moet wennen aan de romantische en lichte kleuren. Het zachte, zoete kleurenpallet in strakke en minimalistische silhouetten komen in accessoires namelijk erg mooi uit. Denk aan een prachtige schoudertas of mooie clutch, die kan je perfect combineren met je favoriete denim item of een witte outfit!