It Bag 2014

2014 het jaar waarin we beetje bij beetje uit de crisis komen en we dat gelijk terugzien in de ontwerpen van verschillende tassenontwerpers. Wij hebben voor onze lezers de meest opvallende tassen van de catwalk op een rijtje gezet in een lookbook. Je weet niet wat je ziet. De overdaad is weer volledig terug in 2014. Maar er zitten wel geweldige designs tussen voor echte fashionjunks.

Handbags op de catwalk

Om een goed overzicht te krijgen van de trends voor 2014 hebben we de catwalks van Parijs, London, Milaan en New York voor je afgezocht. De mooiste tassen uit de voorjaars en zomer collecties van onder andere Chanel, Dior, Chloé en Céline geven je voldoende inzicht in wat je dit jaar eigenlijk moet dragen.

Collecties

Van de verschillende modehuzien zijn de meest fashionable items opgenomen en wat opvalt is veel goud, kant, extreme kleuren, popart natuurlijk en prachtig bewerkt leer. Zoals gezegd, we zien weer overdaad. 

Lookbook

Geniet van ons lookbook. Dit zijn de musthaves die direct van de catwalk komen.

# Celine komt dit jaar met prachtig bewerkt leer, moderne architectonische vormen en bescheiden kleuren.

# Phillip Lim kiest duidelijk voor sobere kleuren hoewel de crisis voorbij is. De bewerking van het leer is overigens wel prachtig!

# Chanel blijft geweldig! Ook de 2014 collectie is OUTDARE! Graffitie popart, helemaal fashionable. En wat dacht je van de knalblauwe clutch?

# Van Dolce & Gabbana hebben we misschien wel de meeste foto’s, maar dat kan ook niet anders. Deze 2014 collectie zou je het liefst in z’n geheel willen hebben! Glamour dat is wat het is.

 # Dior laat haar tassen in 2014 opvallen door de grote hengsels en het glimmende leer. En natuurlijk opvallende kleuren waarmee je een statement kunt maken. Wij vinden de collectie echt geweldig!

# Chloé kiest duidelijk voor aardse kleuren en basisvormen. Als je wat minder wilt opvallen zijn deze ontwerpen perfect. Wij houden zelf van wat meer uitbundigheid.

 # Bottega Veneta is wat ons betreft voor 2014 fashionable en zakelijk tegelijk. Niet echt uitgesproken maar wel geweldige tassen voor op de werkvloer.

# Moschino is wat ons betreft in 2014 het merk voor een bucket bag. Dit ontwerp mag eigenlijk niet ontbreken in je kast. Wij zijn gek op deze knal rode!