Fashion trends winter 2014: Fuchsia

Terwijl het kleurenpalet van aankomende herfst typisch bestaat uit neutrale tinten, veranderen er een aantal grote dingen dit seizoen. Naast klassiek tinten van grijs, camel, zwart en ivoor krijgen we aankomend najaar te maken met schokken van fuchsia. Het lijkt er dus op dat de pastelroze tinten van dit voorjaar plaatsmaken voor hardroze voor dit najaar. Ben jij er klaar voor?

Catwalk: Think pink!

Een manier om af te komen van je winter blues? Ga voor kleur. Dat lijkt het motto te zijn van een aantal designers aankomende winter, want de kleur roze duikt op! Op de catwalk van Altuzarra paradeerden modellen in verleidelijk fuchsia in combinatie met olijfgroen, een chique oplossing in het geval van een koude sneeuwstorm.

Giovanna Battaglia ging ook voor roze en koos de kleur in oversized parka’s,cocon jassen en wikkelde zichzelf in een warm roze bont sjaal. Thakoon Panichgul ging voor fuchsia van head to toe. Denk aan levendige bloemenjurken en roze breisels die ook goed passen bij het lenteseizoen.

Wat vind jij?

Dat fuchsia een kleur is die het hele jaar door te dragen is, bewijzen deze designers maar weer eens. Wat vind jij? Zou jij deze kleur durven dragen in het najaar? 

Foto: Unsplash.com