Jeans fashion: een ripped jeans

Op straat, in de modebladen en nu ook in de schappen van Zara en H&M. We hebben het natuurlijk over de ultieme jeans fashion trends van dit seizoen. Een ripped jeans: een broek doorboort met gaten en andere scheuren.

Jeans fashion

Je oma zou zeggen: ‘Deze droeg men vroeger als er geen geld meer was’. Maar tegenwoordig is dat wel anders. De rijken den aarden worden gespot in een gescheurde jeans. Denk Kim K, Nicki Minaj en Riri. Nee, een ripped jeans is allesbehalve voor de armen. Streetstylers, bloggers en it-girls maken deze broek naar celebs razend populair en met name dit seizoen is deze broek niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De winkels liggen er vol mee net als de online shops.  Luxe of voor een prikkie, want ook de grote modehuizen doen mee aan de ripped jeans trend.  Fashionable, makkelijk te combineren en casual: een broek die je dit seizoen moet hebben! Klik op de foto voor het shoppen van deze coole ripped jeans!

Ripped jeans

Gelukkig hoef je niet diep in de buidel te tasten voor een paar kant en klare ripped jeans. Ga voor zwart of een originele denim kleur. Met gaten bij de knieën, een paar scheurtjes hier en daar of all the way (denk gaten, gaten en nog eens gaten!).

Do it yourself!

Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag als crea bea. Youtube staat vol met DIY filmpjes waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je je ideale ripped jeans customized. Dus the choice is yours dit seizoen!

Wil je je jeans mooi houden? lees dan deze 5 tips!